Hír

Indul a 2019-es versenyszezon!

Kedves Galopp rajongók!

Végre véget ért ez a hosszú téli időszak, és elérkezik ismét a versenyszezon. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi már nagyon várjuk!
A 2019-es szezonban is tartjuk azt a jó szokásunkat, hogy lehetőséget biztosítunk azoknak a futtatóknak is, akik nem akarnak vagy nem tudnak lovat vásárolni.
Tőlünk bárki bérelhet lovat, aki a galopp világába szeretne belekóstolni! A bérleti feltételek a szokásosak, csak a megnyert versenydíjakból kérünk százalékot. A versenydíjak mellett a futtatók extra bevételhez juthatnak magyar tenyésztesű lovak futtatása esetén, mert 20%-os futtatói prémium is jár a nyeremények mellé.
Az évek óta jól működő konstrukciónk keretein belül idén 45 lovunk várja a startot más istállók színeiben. Aki kicsit is követi a versenyeket, ismerősen csengenek neki ezek a nevek: Nyelvtörő, Narrátor, Dynamo, Almarózsa, de számos újonc is bemutatkozásra vár, például Valyriai Acél, akit már csak a neve is kötelez a győzelemre! Aki kíváncsi, melyik általunk tenyásztett lovak futnak idán más színekben, nyissa meg a "Bérbe adott lovak" menüpontot a honlapunkon!

De a bérbe adott lovaink mellett saját istállónk is indít jópár lovat, és idén megint több trénerrel dolgozunk együtt.

Kovács Sándor idomításából a lovak átkerültek Kovács-Bakos Szilvia idomításába, mert Sándor ismét nyeregbe száll ebben a szezonban. Ezúton is sok sikert kívánunk neki, reméljük, sok győzelem maradt még benne :) A lovaink számára nem jár ez változással, a helyszín és a tréningmódszerek maradnak, Szilvi évek óta együtt dolgozik párjával. Nézzük, milyen lovak indulnak a Kovács tréningből:

A 2015-ös ménjeink:
Csalán (Out Loud - Cherish)
Mirtusz (Out Loud - Mirtuszlány)
Sámánkő (Satin Stone - Samirza)
Sarkantyú (Out Loud - Sarkcsillag)
Selyemkő (Satin Stone - Selyemfény)

A derby lovaink (2016):
Amorózó (Palo Verde - April's Music) mén
Császármorzsa (Satin Stone - Crimson) mén
Fifikás (Rendezvous - Finálé) kanca
Supreme (Satin Stone - Spinnig Crystal) kanca
Szamba (Rendezvous - Szamóca) mén

És az újoncok (2017), akik között csak egy mén van, Septon :)
Chili Flower (Rendezvous - Cherish)
Eszterlánc (Out Loud - Estemona)
Hurrikán (Out Loud - High Rainbow)
Quint (Makaam - Queen's Night)
Septon (Makaam - Serpa)
Szamovár (Makaam - Szamóca)

Zala Csaba tréningjből indul indén: Mirr Murr (Makaam - Mirtuszlány) 2017 mén

Sok sikert, vágjunk bele!