Hírek

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon.

Győzelmek a hétvégén!

Ez a hétvége remekül alakult az istállónk számára, sok szép eredményünk született: Sámántánc (Esti csillag- Samirza) 1. helyen ért célba a Merhal Ernő Ev-en (IV.o), ugyanitt Xman 2., Humbuk 4. helyet szerezte meg. Septon (Makaam-Serpa) szintén győzelmet ért el a Horváth Károly Ev-en (II.o) Római lány (Makaam- Ravenna) és Zágráb 3., Supreme 5. lett más futamokban. Köszönjük!...

Várható elléseink - 2021.

A mellékelt fotón láthatjátok az idei várható elléseinket. Sajnos a vírushelyzet miatt nekünk is volt kiesett időszakunk tavaly a fedeztetések alatt, de reméljük, cserébe csodás csikók születnek a későbbre halasztott fedeztetésekből!...

Megszületett idei első csikónk!

Idei első csikónk Akaba- Császárné párosításból született. A kis kanca szép és egészséges, várjuk a következőt:)...

Telivér Farm

A Telivér Farm versenyistálló évek óta a nagy tradíciókkal rendelkező galopp szakág meghatározó szereplője hazánkban és a közép-európai régióban.

Eladó lovak

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon. Távlati célok között szerepel egy közép-európai árverési központ kiépítése annak érdekében, hogy hazánk ismét elfoglalhassa megérdemelt helyét Európa lóversenytérképén.

Ménes

A saját tenyésztésű lovaik versenyeredményei befolyásolják a tenyésztés főbb irányait, eredményeik visszacsatolást adnak a tulajdonosnak arról, hogy mely tenyésztési döntések voltak a legsikeresebbek.

Versenylovak

A versenyistálló alapját a Fejér megyei Mindszentpusztán fekvő ménes adja. A közel 60 anyakanca és szaporulata 54 hektáron él a Sárbogárd melletti legelőkön.