Fedezőmének

Fedezőmének

Várjuk kancatulajdonosok megkeresését a 2023-as fedeztetési szezonra is!

2023-ban felállított ménjeink névsora:

AkabaAtheneumEsti csillagMágnásMakaamOut LoudRolex boyRöptűz

Fedeztetési díjaink 120.000-400.000 Ft között mozognak.

További részletekért kattintson a kiválasztott mén nevére, illetve érdeklődjön ménesvezetőnknél!

 

Ménesünk számos nagyszerű fedezőménnel büszkélkedhetett az elmúlt évek során: Satin Stone mellett a saját tenyésztésű, Kincsem Díj nyerő és az „Év lova” címet elhódító Star Fury, és a Samum apaságú Sarpedon, a külföldről megvásárolt, Rahy apaságú Brahy, a szintén remek származású Palo Verde, valamint Rendezvous kapott lehetőséget.

Jelenleg is fedez az ír származású, Noverre apai oldalú AtheneumOut Loud utódai is fontos szerepet játszottak a versenypályán (Nyelvtörő, Narrátor neve nem ismeretlen, a külföldön versenyzett Sandokan, illetve az itthon futott Cristály, valamint Crix Crax is ajánlja).Makaam csikói is eredményesen mutatkoztak be (Szokatlan, Római lány, Xinoníma), továbbra is az ő ivadékai a legkeresettebbek futtatóink körében. Esti Csillag csikói közül csak néhány állt strathoz (Draco, Sámántánc), igazi bemutatkozása ménként még várat magára. Röptűz csikói közül Éjkirály neve csenghet ismerősen, de kevés lehetőséget kapott eddig, így a megmérettetésre még várni kell.

A 2020-as fedeztetési szezonban beállított Akaba csikói (Csodabogár, Makaba, Nagyharsány) idén kerülnek pályára, Mágnás yearlingjei jövőre bizonyíthatnak.