Főoldal

Hírek

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon.

Megszületett idei első csikónk!

Végre nálunk is megszületett az első csikó! Steady as a Rock es Finálé kanca csikója érkezett meg elsőként a ménesbe. De úgy látszik, ez meghozta Nádbuga kedvét is, mert ketteske is gyorsan jelentkezett, igy most már két kis kancánk van!...

Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak 2019. évi championátusa

A Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak 2019. évi Championátusa díjkiosztó eredményhirdetését és tenyésztőegyesületi szakmai napját 2019 december 13-án tartották Bábolnán. Ménesünk számos díjjal gazdagodva tért haza ebben az évben is!Köszönjük a szervezést, a meghívást, a díjazást!Sajnos a rendezvényen nem volt lehetőségem megköszönni bérlőinknek az egész éves munkát, így it...

Ménesünkben járt dr. Nagy István agrárminiszter!

2020.01.14. Kedden ménesünkben járt az agrárminiszter, hogy megtekintse angol telivér állományunkat, mely jelenleg a legnagyobb magántulajdonban lévő állom&...

Telivér Farm

A Telivér Farm versenyistálló évek óta a nagy tradíciókkal rendelkező galopp szakág meghatározó szereplője hazánkban és a közép-európai régióban.

Eladó lovak

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon. Távlati célok között szerepel egy közép-európai árverési központ kiépítése annak érdekében, hogy hazánk ismét elfoglalhassa megérdemelt helyét Európa lóversenytérképén.

Ménes

A saját tenyésztésű lovaik versenyeredményei befolyásolják a tenyésztés főbb irányait, eredményeik visszacsatolást adnak a tulajdonosnak arról, hogy mely tenyésztési döntések voltak a legsikeresebbek.

Versenylovak

A versenyistálló alapját a Fejér megyei Mindszentpusztán fekvő ménes adja. A közel 60 anyakanca és szaporulata 54 hektáron él a Sárbogárd melletti legelőkön.