Főoldal

Hírek

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon.

Fény az alagút végén: május 24-én indul galopp!!!!!

"A legfrissebb kormányrendeletnek megfelelően a Kincsem Nemzeti Kft. 2020. május 23-i (szombat) kezdettel, zárt kapuk mögött tervezi újraindítani a lóversenyeket a Kincsem Parkban. A szezonnal kapcsolatos további részletek bejelentése május 4-én várható. Kincsem Nemzeti Kft." A Kincsem park honlapján jelent meg ez a pár sor, azaz szombaton, 23-án indulnak az ügető versenyek, vasárnap pedig a galopp versenyek!!!!!    ...

Megérkezett az első October csikónk!

Megszületett az első October apaságú csikó a ménesünkben! Nádbuga és csikója mindketten jól vannak. A csikó szép, formás kis kanca, reméljük, még sok örömöt okoz nekünk a versenypályán! Emlékeztetőül itt a link az October-ről szóló cikkünkhöz: https://teliverfarm.hu/hir/october-a-menesunkben-fedez...

Megszületett idei első csikónk!

Végre nálunk is megszületett az első csikó! Steady as a Rock es Finálé kanca csikója érkezett meg elsőként a ménesbe. De úgy látszik, ez meghozta Nádbuga kedvét is, mert ketteske is gyorsan jelentkezett, igy most már két kis kancánk van!...

Telivér Farm

A Telivér Farm versenyistálló évek óta a nagy tradíciókkal rendelkező galopp szakág meghatározó szereplője hazánkban és a közép-európai régióban.

Eladó lovak

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon. Távlati célok között szerepel egy közép-európai árverési központ kiépítése annak érdekében, hogy hazánk ismét elfoglalhassa megérdemelt helyét Európa lóversenytérképén.

Ménes

A saját tenyésztésű lovaik versenyeredményei befolyásolják a tenyésztés főbb irányait, eredményeik visszacsatolást adnak a tulajdonosnak arról, hogy mely tenyésztési döntések voltak a legsikeresebbek.

Versenylovak

A versenyistálló alapját a Fejér megyei Mindszentpusztán fekvő ménes adja. A közel 60 anyakanca és szaporulata 54 hektáron él a Sárbogárd melletti legelőkön.