Hírek

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon.

Zárt kapukkal folytatódik a lóversenyszezon!

  Helyzetjelentés a loviról: https://kincsempark.hu/2020/11/09/zart-kapukkal-folytatodik-a-loversenyszezon/...

A tenyésztés helyzetéről....

Olvassátok, értsétek, szeressétek! https://riderline.hu/magazin/2020/megszoritasokkal-folytatodik-a-fedeztetesi-szezon-az-angol-telivertenyesztoknel...

Ismét van élet a lovin!

Bár az idei szezon mindenki számára érdekesen, megkésve indult, azért lassan minden visszatér a megszokott kerékvágásba! Az eddigi bevált stratégiánk szerint továbbra is több istállóból futnak lovaink, köszönhetően a jól felépített bérlői rendszerünknek, és persze a kitartó bérlőinknek:) Tehát továbbra is lelkesen drukkolunk minden általunk tenyésztett lónak és futtatójának, az ő sikerük kö...

Telivér Farm

A Telivér Farm versenyistálló évek óta a nagy tradíciókkal rendelkező galopp szakág meghatározó szereplője hazánkban és a közép-európai régióban.

Eladó lovak

A társaság célja egy olyan eredményes ménes és versenyistálló kialakítása, amely komoly bázisa lehet a telivértenyésztésnek Magyarországon. Távlati célok között szerepel egy közép-európai árverési központ kiépítése annak érdekében, hogy hazánk ismét elfoglalhassa megérdemelt helyét Európa lóversenytérképén.

Ménes

A saját tenyésztésű lovaik versenyeredményei befolyásolják a tenyésztés főbb irányait, eredményeik visszacsatolást adnak a tulajdonosnak arról, hogy mely tenyésztési döntések voltak a legsikeresebbek.

Versenylovak

A versenyistálló alapját a Fejér megyei Mindszentpusztán fekvő ménes adja. A közel 60 anyakanca és szaporulata 54 hektáron él a Sárbogárd melletti legelőkön.